Yine Beklerken

 Denizaltından Notlar 3

Velhasıl yine deniz kenarında sönük bir rüzgar eşliğinde bir kayanın üstünde bulmak kendini. Deniz mecalsiz sürünüyor bulutsuz gökyüzü altında. Yapacaklar listesi artık o kadar kalın değil. Keşke bir şey anlatsa şu uçsuz bucaksız mavi dehliz sadece dinlemese anlatacak bitmişken. 

Biraz edebi girişten sonra yazıya bakalım.

Yazmak için bile paslanmışım. Zorlama bir yazı olacak ama en azından bölük pörçük olsa da bir muhakeme yapmalıyım

Swot analizleri z raporu değil bahsettiğim. Sadece süregeleni biraz sarsmak, bir yol bulmak içtenlikle yürüyeceğim belki koşacağım. 

Gerçek bir hedef bulmamak için başıma açtığım, çok da özen göstermediğim teferruatlar bitti. Yüksek lisansta dersler , dışardan okuduğum üniversite, nice iş görüşmesi... Şimdi yol açık ama yine en baştaki katetmek için mecalsiz hal.

Be deklanşörüne Sibirya ayısı basacısa 1000km sahilde burayı mı buldun. Neyse bi sigara molası dışarda yazmanın fuzulilikleri 

Güneş tepedeyken gölgesinden rahatsız olan benim için dikkatimi mahveden kifayetsizler. Mutlu olun yazıya ara. Ablam sen o kekoyla maksimum 1 yıl gidersin neyse devam ederim. sonra muhakkak.

Taşlar ayaklarımı dövdükten sonra medeniyet ki yola çıktım. Biraz adımdan sonra bir bankta bakalım biraz daha yazıya.

Şimdi...


Yol apaçık giden için belirsizlik kalana ise dert her gün. Kendimle uzlaşmanın yolu karar vermek. Sonuçları yapmadan göremezsin. Anksiyetelere bir ara. 

Zaman niye hep kayıp gelir ki insana. Şuurum gerçekten dağınık ama içten içe bir umut var işler düzelecek. Ama önce rayları döşemek gerekecek. Hep zordu ama bu sefer gayret galip gelecek.

Haydi bakalım...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'nın Suç Oranı En Yüksek 10 Eyaleti

Ankara 2024 Yerel Seçim Analizi

Mayın Tarlası 1 - Türk Siyaseti Üzerine