Dip!!!

 Denizaltından Notlar - 4 

Bu başlığı atmak istemezdim ancak ahvalin tam tasviri bu: Dip!!! 


Tamam istediğim her şeyin olmasını istemiyorum. Öğrendik çoktan bu hayat hiçbir şeyin istediğimiz gibi olmayacağını ve bundan acı çekmemek gerektiğini (Zeki Demirkubuz telif için param yok). Ama kardeşim kendimi avutmak için uğraştığım meşgaleler bile yolunda gitmiyor. Her şey sanki arasında anlaşmış gibi bana ters gidiyor. Sızlanmak değil bu her çukurdan çıkmak istediğimde daha derine atılıyorum. Zaten hiçlikle boğuşurken defaatle mecalim kalmıyor.

Son günlerde sağlığım da kötüleşti. En azından elimde bi tutar dalım vardı. O da gidiyor yavaş yavaş. Bazı günler yataktan çıkamıyorum. Dışarı çıktığımda eve zar zor dönüyorum. Göğsüm ağrıyor. Bu depresyonun neticesi değil. Artık ona fiziksel zorluklar eklendi. Hayatımın her açıdan en zor günleri. Ümidim odur ki öyle kalsın. Aksi durum artık geri döndürülemez olur.

Türkiye'nin de benden aşağı kalır yanı yok. Aslında zaman zaman kendime benzetirim ülkeyi. Çok şey vadederken işleri bir türlü olduramayan yanlış zamanda yanlış işler yapan gibi.

Gerçekliğin hoyratlığı yüzüme vuruluyor her gün. Artık hayalim de yok hedefim tek istediğim şu fecaat halden bir nebze olsun kurtulmak. Ama ne, nasıl olacak en ufak fikrim yok.

Son olarak; Zor zamanda iş oldurmaya çalışanlara selam olsun. Kalın sağlıcakla...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerika'nın Suç Oranı En Yüksek 10 Eyaleti

Ankara 2024 Yerel Seçim Analizi

Mayın Tarlası 1 - Türk Siyaseti Üzerine